Zijn organg bakstenen en eerste verbinding bakstenen absoluut nodig?

Mees de Jonge

Ja. Im Vergleich zu Zeepdispenser Tuinslang kann es damit deutlich effektiver sein.

Laat me je het zomerhuis van de Mees voorstellen. Het is een zeer eenvoudige constructie. Ik heb samen een zeer eenvoudige handleiding op, maar het is heel erg naar mijn mening, een "aan de slag" project. Nu bestaat de handleiding uit het volgende: Een schema van het project. Een video. Een montagegids. Een foto. Deze tutorial is niet gericht op de meest geavanceerde lezers. Ik wilde je deze constructie laten zien. Als u niet bekend bent met hoe dit huis te bouwen, voel je vrij om de video of de montage gids te bekijken. Als u wilt een beter begrip van hoe je een zomerhuis te bouwen, deze tutorial is voor jou! Het is heel eenvoudig, dus er is geen noodzaak om te worden bezorgd over hoe het eruit ziet (hoewel je de foto's moet controleren voor een beter idee). Dus laten we beginnen! Ik bouwde het huis zelf en het kostte me slechts 3 dagen om te bouwen. Mijn eerste taak was om de binnenkant naar buiten te maken, dat wil zeggen, om de muur te verwijderen en een soort vloer neer te zetten. Mijn keuze was een eenvoudige, low profile houten dek. U lezen over de bouw van deze dek HIER. Het houten dek was ongeveer 1 ' x 1' en ik moest een gat groot genoeg mijn deurklink en een raam in het midden van het te passen. Dit dek werd vervolgens opgehangen in de woonkamer, op een 1x3x1 houten paneel. Een eenvoudige en goedkope oplossing voor een duur probleem. Dit is het enige deel dat moeilijk te maken was, maar het is ook het leukste! Hier is een foto van het nieuwe dek dat ik heb gemaakt: Ik kan nu elk houten dek maken, ik moet gewoon een manier vinden om een deurklink te maken die eigenlijk op het houten paneel zit. Daarom zie je een foto van mij staan in mijn nieuwe deck: Het is gewoon een paar schroeven die ik toegevoegd met een hamer. Ik heb niet de moeite om een boor te gebruiken om te boren door het hout, het zag er gewoon goed uit.

Ik hoop dat je hebt genoten van deze kleine tutorial over hoe je een echte werkende dek te maken. Dies ist erstaunlich, im Vergleich mit Wiel Voor Hek Als u vragen of suggesties, voel je vrij om ze hieronder te verlaten, en ik zie je in een paar maanden als ik ga op mijn zeilboot en krijg mijn eigen zeilboot aan het werk. Wat is de prijs van zomerhuizen? Jonge op woensdag 28 december 2012 om 12:00 Ik was op zoek rond om te zien of iemand anders had komen met iets dergelijks en ik vond deze! Ik heb het voor mezelf gemaakt. Als u een houtbewerker en zou willen delen, voel je vrij om me een aantal foto's van uw werk en ik kan in staat zijn om het hier te plaatsen. De instructies zijn allemaal in het Nederlands en het kostte me veel tijd om het allemaal uit te zoeken. Dus als het niet je ding is, kun je deze video bekijken als je het niet spreekt. Im Gegensatz zu zomerhuis vergelijk ist es aus diesem Grund merklich empfehlenswerter. U ook kijken op deze andere. Ik vind deze leuker. Jonge op maandag 28 november 2012 om 12:30 Bedankt voor de blogpost! Net kwam dit bericht, dus ik ging en maakte een zomerhuis voor mijn kleine meisje. Ik heb veel foto's online gezien, maar het was echt interessant om er een in het echte leven te hebben.