Wie schrijft hier?

Mees de Jonge

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik er echt mee bezig was, maar ik had altijd het gevoel dat ik iets heel groots deed omdat mijn vrienden en familie er niets van weten. Ze weten niet wat ik ben, en ze weten niet wat ze zouden moeten doen als ik erover praat. Daarom heb ik besloten om mijn blog geheim te houden voor dit jaar, want ik zal dit doen om mijn eigen redenen, en niet omdat ik wil om geld te verdienen. Er is geen reden voor mij om, en in feite wil ik niet.

Dus ik deel mijn ervaring, en mijn blog om meer mensen een idee te geven van hoe het is om in zomerhuizen in Nederland te wonen, en om ervoor te zorgen dat als het iets is wat je zou willen doen, en als je bereid bent om het te doen, kun je. Ik hoop dat je op een dag mijn blog in Nederland zult zien en met mij mee.

In 2017 werd ik geïnterviewd door een artikel voor de Wall Street Journal getiteld "How to Live with the Summer Hors de la Rahe." Dat zomerhuisinterview was voor Mees een kans om te laten zien hoe het moderne huis zich zou moeten voelen en dat er geen limiet is aan de creatieve vrijheid die ik aan mijn klanten kan geven.

Wat u ons vertellen over uw project en waarom u bent begonnen? Ik begon deze blog in 2016 als een ruimte om de ideeën en ervaringen die ik heb met de wereld te delen. Mijn summerhouse project is om voor de zomer een nieuwe plek voor mezelf te creëren in het centrum van Amsterdam en een kleine verandering aan te brengen in mijn levensstijl en mijn leven. Ik ga iets bouwen dat ik nog nooit eerder heb gebouwd, een zomerhuis. Ik wil een zomerhuis creëren in een ruimte die dicht bij de natuur ligt en op een plek die open staat voor het weer. Het huis moet klein maar comfortabel zijn.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om mensen te helpen die geïnteresseerd willen zijn in en de natuurlijke geschiedenis van deze verbazingwekkende structuren en de activiteiten die er om hen heen gaan, te ervaren. Ik ben in mijn late dertiger jaren en hebben gewoond in vele gebieden van mijn leven, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Zwitserland. Ik hou van het platteland en haar mensen en ik weet dat de beste manier om dit te doen is door tijd buiten de grote stad.

Als je contact met me wilt opnemen ben ik Mees de Jonge, of vraag me gewoon wat ik doe en ik vertel het je graag. Of, als je meer wilt praten over het Summerhouse en een gaan, neem dan contact op via de volgende kanalen. - Facebook - Twitter - Instagram - Vimeo - YouTube Je ook mijn nieuwste projecten zien op mijn Twitter- en Instagram-accounts, inclusief een paar links naar enkele recente projecten die ik heb voltooid. Bedankt voor je bezoek, mijn naam is Mees. Als je hebt genoten van mijn berichten en de links die ik heb verstrekt in mijn vorige berichten, waarom dan niet volgen mij op Instagram en Facebook? Ik wil graag zien waar mijn volgelingen zijn en hoeveel van hen mij volgen op beide sites.

Ik heb veel ervaring omdat ik er in woon, vooral in het zuiden. Hier is een selectie van mijn foto's. Ik ben op zoek naar meer van uw foto's over summerhomes en ik wil graag uw foto's post op deze blog ook.

Zomerhuizen in Nederland – In Nederland zijn zomerhuizen een gemeenschappelijke plek om naartoe te gaan in de zomer, vooral in het weekend. Sommige gebieden staan bekend om hun zomerhuizen, want er zijn een aantal vrij goede zomerhuizen in deze plaatsen. Dit is een van mijn favorieten. Zomerhuizen worden vaak gebruikt door gezinnen voor de activiteiten van hun kinderen en als zomerhuis verhuur. Ze zijn meestal een stuk groter dan andere soorten woningen en hebben veel meer faciliteiten. Er zijn bijvoorbeeld veel zwembaden en veel faciliteiten die geweldig zijn voor kinderen en kinderen van alle leeftijden. Zomerhuizen hebben een zeer vriendelijk en open personeel dat meestal bij de hand om eventuele vragen over uw vakantie te beantwoorden.