Oude tuinhuis sommige vragen, hoe het beste verf, bitumen?

Mees de Jonge

Verf en bitumen. Ik schilder nooit mijn zomerhuizen. Het is gewoon te duur. De beste manier is om een bitumenverf en een witte verf te gebruiken. Ik weet het, ik heb het al eerder gezegd, maar het is waar: ik gebruik bitumenverf. U elke verf met een witte basis, niet alleen bitumen.

Mijn huis heeft de volgende kenmerken:

Het is zeer dicht bij het strand, want het ligt naast een strand. Het heeft 2 grote ramen, zodat de zon het dak zal bereiken. Im Unterschied zu Luifel Repareren kann es dadurch deutlich durchschlagender sein. Het heeft een zwembad, dat het huis kan worden gebruikt als een zwembad. Het heeft een terras. Dit terras heeft het belangrijkste terras met uitzicht op het water, en het is hetzelfde in alle terrassen. Ik hou van de patio op het strand. Und das unterscheidet diesen Artikel von Artikeln wie zum Beispiel zomerhuis. Het strand werd gekozen omdat het op een goede locatie is. Ik hou van de zonsondergangen op het strand, de golven en de geur van de oceaan. Het huis is niet te duur, maar het heeft geen aangrenzende garage of een aangrenzende garage in het midden van de tuin. Er is niet veel ruimte en het is niet ontworpen voor gezinnen. Het is een thuis voor volwassenen die kinderen hebben. Het heeft ook een kleine keuken, maar geen koelkast, kachel of aanrecht. We koken graag op het strand, omdat we graag genieten van de zon en de zee, maar het is ook belangrijk voor ons om ons thuis te voelen als we weg zijn. Onze ouders kwamen naar Nederland uit de Verenigde Staten ongeveer 15 jaar geleden en we zijn met hen voor 10 jaar. Ze zijn gepensioneerd en wonen op een kleine boerderij waar ze kippen en groenten grootbrengen. Het huis werd gekocht toen de familie trouwde, en we waren getrouwd en gingen samenwonen. De kinderen, die hier zijn opgegroeid, wonen bij ons als we op vakantie gaan. Dus, op het einde, zomerhuizen zijn een deel van ons leven, en een goede plek om tijd door te brengen als we weg zijn van de kinderen.

Er zijn echter enkele nadelen bij het kiezen van een zomerhuis. Een huis met strand is bijvoorbeeld een belangrijk vakantiehuis omdat het ook een belangrijk onderdeel is van onze identiteit. We hebben ook een aantal beperkingen.