Is het mogelijk om tijdens het weer in de hobbytuin te verblijven?

Mees de Jonge

№.

Om een zomerhuis te doen moet je een huis tuin met zaden en groenten die je groeien. Summerhouses zijn er in verschillende varianten. Und das kann nennenswert sein, im Vergleich mit Grote Houten Bloempot Het hangt af van het gebied waar je woont, maar in de meeste Nederlandse gebieden zijn ze gebouwd met een groen dak, dat is zeer eenvoudig te bouwen met groene aarde materialen. Ik weet niet veel over tuin ontwerp, maar ik weet wel een beetje over Dutch house design en ik heb gezien dit soort huis veel in mijn reizen. Ik denk dat je veel zomerhuizen bouwen met een groen dak. Er zijn vele soorten huizen. Ik heb altijd gezegd dat ik graag een huis heb met het beste van alles. Dit is mijn huis op het prachtige platteland van Nederland. Ik besloot om een beetje blog te doen over mijn zomerhuis en ik wil je laten zien hoe je het perfecte zomerhuis maken.

We wonen in een prachtig Nederlands landhuis en we willen er een zomerhuis op hebben, maar het probleem is dat het dak van het huis niet zo groot is als je zou denken. Het is ongeveer 40 m breed. Het is geen probleem voor mij, want we hebben drie kinderen dus het is ok, maar het was een enorm probleem voor de andere twee. De drie van ons hebben een kleine kamer, en ze houden niet van het veel en het maakt ze ongemakkelijk voelen. Heb ik zomerhuizen nodig? Mijn man is een professionele grafisch ontwerper en dus moet hij werken met een aantal andere dingen om te kunnen het huis te ontwerpen. Mijn huis is een klein huis, dus we hoefden niet echt een enorm dak. Ik heb mijn zomerhuis ontworpen met dit in gedachten.

Het probleem was dat het dak was niet dezelfde breedte van de kamers. Ze wilden een groter dak. We hebben geprobeerd om een oplossing te vinden voor dit probleem, maar het was niet mogelijk.

Voor vele zomers woonden ze op de bovenste verdieping. Ze vonden altijd dat het huis te klein was om in te blijven. Ik heb mijn best gedaan om het huis zoveel mogelijk ruimte te geven, en zo hebben we ons huis ontworpen. We zijn erg blij met het resultaat. Ons huis is erg mooi en schoon. Ebenso kann zomerhuis vergelijk einen Probelauf sein. Voor de winter proberen we een grote vloer voor de grote kamer te plaatsen. Het maakt de kamer gemakkelijker om in te slapen.