Inkomsten genereren

Mees de Jonge

Houd er rekening mee dat niet elke zomerhuisbezoeker geïnteresseerd is in deze blog, als u geïnteresseerd bent in deze raden we u ten zeerste aan om onze website eerst te bezoeken om onze inhoud te lezen en opnieuw te lezen om de foto te krijgen.

Laten we de dag dus goed beginnen met het mooie weer van dit land, 's avonds gaan we samen wandelen in de prachtige groene bergen, zie je veel prachtige bergtoppen in dit land en voel je je erg blij en vredig met de schoonheid van dit land. Als je in Amsterdam of omgeving bent, of je gaat gewoon naar een goede en ontspannende plek, dan kun je hier ook een aantal leuke bergketens bezoeken en gaan wandelen in onze bergen en natuurwandelingen maken. Op deze plek kunnen we picknicken en een beetje ontspannen, evenals genieten van een heerlijk eten.

U lezen over onze openbaarmaking beleid hier.

Benieuwd wat we vroeger van huis maakten? Klik door de galerij hieronder om de inspiratie en inspiratie voor het huis te zien. Over The Creators De bedenker van de website, Jurgen Van de Vries, woont in België en heeft een Master in Creative Design aan de Rijksuniversiteit Groningen in Nederland. Hij is geïnspireerd door de prachtige, natuurlijke vormen van natuur en architectuur om een origineel huis te creëren dat de manier waarop hij leeft weerspiegelt. Zijn huis is volledig uniek en hij gebruikt het in zijn dagelijks leven als een creatieve ruimte. Hij heeft ook een uitgebreide achtergrond in architectuur, na een studie aan het Instituut voor Beeldende Kunst en Architectuur in Zutphen in Nederland. Zijn persoonlijke favoriete architectonische vorm is een eenvoudig gebouw met een eenvoudige architectonische stijl. De eenvoud van het huis is wat het zo interessant maakt. De favoriete materialen van Jurgen Van de Vries zijn staal, hout, houten panelen, hout en stof, glazen en glazen flessen, houten kratten, stalen frame, metalen frames, metalen krukjes en houten serviesgoed. Hij is gefascineerd door de natuurlijke wereld en houdt van architectuur in het algemeen.